Lucasfilm, Star Wars hayranlarının merakla beklediği The Mandalorian dizisinin 3. sezonu için yeni bir fragman yayımladı. 1 Mart'tan itibaren Disney+ üzerinden izlenebilecek dizinin yeni sezonu, eski sezonlar gibi 8 bölüm sürecek ve her hafta yeni bir bölüm yayımlanacak.

Şimdilerde HBO dizisi The Last of Us ile adından söz ettiren Pedro Pascal'ın başrolünde yer aldığı dizi, İmparatorluk'un çöküşünden sonra öksüz Grogu (Baby Yoda)'yla birlikte yol alan yalnız bir Mandalorian'ın hikayesini konu alıyor. Pascal'a dizide Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow ve Giancarlo Esposito gibi isimler eşlik ediyor.

Fragmanla birlikte 3. sezonun bölümlerinin emanet edildiği yönetmenler de belli oldu: Geçtiğimiz sezonlarda da bazı bölümleri yönetmiş Rick Famuyiwa ve Bryce Dallas Howard, Black Panther filminin görüntü yönetmeni Rachel Morrison, Minari filminin yazarı ve yönetmeni Lee Isaac Chung, The Mandalorian aktörü Carl Weathers ve Spider-Man: Into the Spider-Verse yönetmenlerinden Peter Ramsey, yeni sezonun yönetmenleri arasındalar.

The Mandalorian ilk olarak 2019'un sonunda Disney+'ta yayımlanmış ve kısa sürede platformun amiral dizilerinden biri haline gelmişti.

The Mandalorian İzleyin | Disney+
İmparatorluk’un çöküşünden sonra yalnız bir Mandalorian, öksüzüyle beraber galakside yol alır.

Kaynak: The Hollywood Reporter – ‘The Mandalorian’ Reveals Season 3 Trailer, New Directors

Paylaş