İngiliz Kraliyet Ailesi Üyeleri'nin sansasyonel hayatlarına belirli ölçüde gerçeklik payıyla yaklaşan dizi The Crown, final sezonundan yayınlanan kısa fragman ile tarih duyurusu yaptı.

Her sezonunda yenilenen oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine toplayan dizi, altıncı sezonunda; "Kraliçe Elizabeth II" rolünde Imelda Staunton, "Prenses Diana" rolünde Elizabeth Debicki, "Galler Prensi Charles" rolünde Dominic West, "Prenses Margaret" rolünde Leslie Manville, "Mohamed Al Fayed" rolünde Salim Daw, "Dodi Fayed" rolünde Khalid Abdalla ve "Edinburgh Dükü Prens Philip" rolünde Jonathan Pryce gibi isimlere tekrardan ev sahipliği yaparken, "Prens Harry" rolünde Luther Ford, "Prens William" rolünde Ed McVey, "Kate Middleton" rolünde ise Meg Bellamy'i karşımıza çıkaracak.

"Kate Middleton" (Meg Bellamy), "Prens William" (Ed McVey)

İlk kısmı dört bölümden oluşacak olan altıncı sezon, 1997 ve 2005 yılları arasında yaşanan olaylara, çoğunluk olarak Charles ve Diana'nın çalkantılı boşanmalarına, Diana'nın Dodi Fayed ile olan ilişkisine ve prensesin trajik ölümüne odaklanacak.

"Diana Spencer" (Elizabeth Debicki)

Altı bölümden oluşacak olan ikinci kısım ise, Charles ve Camilla'nın çekişmeli evliliğinin ardından, ülkesinde monarşinin geleceğinin nasıl görüneceğini düşünen Kraliçe Elizabeth'i ve aynı zamanda William ve Kate merkezli olacak yeni bir kraliyet hikayesinin ortaya çıkışına sahiplik yapacak.

İlk kısmı 16 Kasım'da, ikinci kısmı 14 Aralık'ta yayınlanacak olan final sezonundan ilk posterler de paylaşıldı.

Kaynak: Collider


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş