Geçtiğimiz yıl, Tim Burton'ın 1988 yapımı Beetlejuice filmine bir devam filmi geleceği açıklanmıştı. İkinci filmin kadrosuna; Michael Keaton (Beetlejuice) ve Winona Ryder (Lydia Deetz)'ın dahil olmasının ardından, Jenna Ortega'nın da katıldığı duyuruldu.

Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olan Wednesday'de, Tim Burton ile birlikte çalışan Ortega, Beetlejuice 2'de Lydia Deetz (Ryder)'in kızını canlandıracak.

"Lydia Deetz" (Winona Ryder)

Geçtiğimiz yıllar içerisinde gelişimi zayıflayan korku komedisi türü, geçen yıl Michael Keaton ve Winona Ryder'ın çok sevdikleri rollerini yeniden canlandıracaklarının açıklanmasıyla nihayet tekrar ivme kazandı.

Michael Keaton ve Winona Ryder

Oyuncu kadrosuna dair söylentiler dönmeye başladığından beri, Jenna Ortega ve Winona Ryder'ın benzer görünümleri dolayısıyla ve özellikle Ortega'nın Wednesday performansından sonra, Beetlejuice 2'de Ryder'ın kızını canlandırabileceği ihtimali değerlendiriliyordu.

Winona Ryder ve Jenna Ortega

CinemaCon 2023 panelinde yapılan açıklamalardan sonra ise Jenna Ortega'nın devam filminde yer alacağı resmi olarak doğrulandı.

Karakterin hikâyesi ve hangi özelliklere sahip olacağı henüz belli olmasa da Burton'ın; Lydia gibi karanlık ve Wednesday Addams'ı andıran bir kişilik yerine, Wednesday'in oda arkadaşı Enid gibi renkli ve oldukça zıt bir karakter yaratması, izleyiciyi şaşırtmasına sebep olabilir gibi görünüyor.

Beetlejuice 2'nin, 6 Eylül 2024 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Kaynak: Screen Rant


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş