Marvel Sinematik Evreni'nin Örümcek AdamTom Holland, Apple TV+'ın yeni dizisi The Crowded Room'da, canlandırdığı karakter dolayısıyla "panik atak krizleri yaşadığını, akıl sağlığı sorunu yaşayan birini canlandırmanın zor olduğunu ve oyunculuğa bir yıl ara verdiğini" açıkladı.

27 yaşındaki aktör, The Crowded Room'da, silahlı bir saldırıya karıştıktan sonra tutuklanan ve çoklu kişilik bozukluğu sahibi olan "Danny" karakterine hayat veriyor.

Psikolojik-gerilim türündeki dizide "Danny" karakteri, gerçek bir hikâyeden; tek bedende 24 farklı kişilik taşıyan ve "kampüs tecavüzcüsü" olarak adlandırılan ancak rahatsızlığı dolayısıyla suçlu bulunmayan Billy Milligan'dan esinlenilerek yaratılmış.

The Crowded Room’dan İlk Fragman Yayımlandı
Kadrosunda; Tom Holland, Amanda Seyfried ve Emmy Rossum gibi isimler bulunduran Apple TV+ dizisi ’The Crowded Room’dan ilk fragman yayımlandı.

Projeden öncesinde, "bu denli farklı kişilikler barındıran bir karakteri canlandıracağı için oldukça heyecanlı olduğunu" açıklayan Holland, "çok büyük bir yükün altına girdiğini ve bu rolün zamanla kendisini psikolojik olarak yıprattığını" söylüyor.

Aynı zamanda projenin yapımcısı da olan genç oyuncu, "iki işi aynı anda yapmanın zorluğunu da öğrenmiş olduğundan" bahsediyor.

"Danny" – The Crowded Room (2023)

Toplamda 10 bölümden oluşacak olan dizi, anlık olarak dördüncü bölümünü geride bırakmış durumda.

Güncel Rotten Tomatoes yüzdesi %33 olan The Crowded Room'un, izleyiciler tarafından pek beğenildiği ise maalesef söylenemiyor.

Kaynak: Independent


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş