Geçtiğimiz yıl, Netflix aracılığıyla Nickelodeon'ın en sevilen animasyon dizilerinden biri olan Avatar: The Last Airbender'ın live-action bir uyarlaması üzerinde çalışıldığı duyurulmuştu.

Netflix'in TUDUM etkinliğinde ise merakla beklenen Avatar: The Last Airbender dizisine dair ilk tanıtım ve fotoğraflar yayımlandı.

"Aang" (Gordon Cormier)
"Katara" (Kiawentiio)
"Sokka" (Ian Ousley)
"Zuko" (Dallas Liu)

Nickelodeon yapımı Avatar: Son Hava Bükücü'de; Ateş, Su, Toprak ve Hava uluslarının aynı dünya üzerinde yaşadığı hikâyede, dört elementi de bükebilme yeteneğine sahip olan ve bu dünyaya barış getirmekle görevlendirilen Avatar'ların hayatları konu ediliyordu.

"Avatar Kiyoshi", "Avatar Aang" ve "Avatar Roku"

Ana karakterimiz Aang; Katara, Sokka, Zuko, Toph gibi diğer bükme özelliklerine ya da başka kişisel yeteneklere sahip olan ve ailesi yerine koyduğu çok güzel arkadaşlara sahipti.

Güçlerden çok, dostluk ilişkilerine odaklanan hikâyenin uyarlamasında, bu önemli ilişkilerin doğru yansıtılıp yansıtılamayacağı ise merak konusu.

"Appa", "Sokka", "Katara", "Aang" ve "Momo"

Tanıtımda, dört ulusun bayrakları tanıtılırken, arka planda orijinal dizidekine oldukça benzer bir müzik eşlik ediyor. Dizinin isminin yazılı olduğu bayrak üzerinde köz tanelerinin bulunması ise dizinin açılışının Ateş Ulusu'nun başlattığı savaş ile olabileceği ihtimalini artırıyor.

Dizide, hikâyenin en önemli karakterlerinden olan Ateş Lordu Ozai'yi Daniel Dae Kim ve kardeşi General Iroh'yu Paul Sun Hyung Lee canlandıracak.

Daniel Dae Kim ve Paul Sun Hyung Lee

Ateş Lordu Ozai ve Ateş Ulusu tarafından yürütülen yıkıcı savaşı önleyebilmek için Aang ve arkadaşlarını oldukça zorlu bir yolculuk bekliyor.

Merakla beklenen Avatar: The Last Airbender, 2024 yılında izleyenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş