Paranormal araştırmacılar Ed ve Lorraine Warren çiftinin yaşadığı olayları merkezine alan The Conjuring filmleri serisi ve spin-off filmlerini kapsayan korku evreni daha da genişliyor.

Peter Safran'ın Warner Bros. Television ile birlikte geliştireceği The Conjuring drama dizisi, dün lansmanı yapılan ve HBO Max ve Discovery+'ın birleşmesiyle oluşacak yeni dijital yayın platformu Max'te yayımlanacak.

Dizinin konusu tam olarak bilinmemekle birlikte filmlerin hikayesini devam ettireceği söyleniyor. Filmlerde Warren'lara hayat veren ünlü oyuncular Vera Farmiga ve Patrick Wilson'ın ise dizide rollerine devam edip etmeyecekleri henüz netlik kazanmış değil.

Yeni dizinin yapımcıları arasında ilk iki The Conjuring filminin yönetmeni olan ve artık bir korku üstadı haline gelen James Wan da yer alacak.

Saw, Insidious ve The Conjuring gibi filmlerin yönetmeni James Wan

Şu ana kadar The Conjuring evreninde geçen 7 film çekildi. Bunlar sırasıyla The Conjuring, Annabelle, The Conjuring 2, Annabelle: Creation, The Nun, Annabelle Comes Home ve The Conjuring: The Devil Made Me Do It filmleri. Bu filmler dünya çapında toplamda 2 milyar dolardan fazla hasılata ulaşmış durumda.

Bu evrende geçecek bir sonraki film olan The Nun 2 ise 8 Eylül'de sinemalarda olacak.

The Nun 2 (2023)
1956, France. A priest is murdered, an evil is spreading, and Sister Irene once again comes face to face with the malevolent force of Valak, the demon nun.

Kaynak: Deadline

Paylaş