Geçtiğimiz yıl, Pearl ve X filmlerindeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine toplayan Mia Goth, Marvel'ın yeni projesi Blade'in kadrosuna dahil oldu.

En karanlık çizgi roman karakterlerinden biri olarak bilinen Blade'in hikayesine odaklanacak filmin kadrosunda; Oscar ödüllü aktör Mahershala Ali, Aaron Pierre ve Delroy Lindo gibi isimler yer alıyor. Diğer birçok karakter gibi, Goth'un karakterinin detayları da şimdilik gizli tutuluyor.

Wesley Snipes'ın başrolünde yer aldığı 2000'li yılların efsane Blade serisi, 1998 ve 2004 yılları arasında yayımlanan üç filmin ardından sonlanmıştı.

Wesley Snipes, "Blade"

Marvel başkanı Kevin Feige, 2019 yılında gerçekleşen Comic-Con'da Blade filminde "vampir avcısı" olarak karşımıza çıkacak olan yeni ismin ise Mahershala Ali olduğunu açıkladı.

Mahershala Ali

Yeni Blade'i, Marvel Evreni'nde henüz fiziksel olarak görmemiş olsak da kendisinin sesini ilk kez 2021 yılında vizyona giren Eternals filminin post-credits sahnesinde Dane Whitman ile konuşurken duymuştuk.

"Eternals" post-credits sahnesi

Marvel Sinematik Evreni'nin beşinci fazını kapatacak olan Blade'in, 6 Eylül 2024'te vizyona girmesi bekleniyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş