HBO Max ve Discovery+ tarafından Harry Potter dizisinin resmi olarak geliştirme aşamasında olduğu duyuruldu.

Haber, 3 Nisan'da sızdırılmıştı ancak Warner Bros.'un 12 Nisan'da yaptığı basın sunumunda HBO Max ve Discovery+'ın "Max" adı altında resmi bir hizmette birleştiği açıklandıktan sonra kesinlik kazandı.

Her sezon, serideki bir kitabı konu edinecek. On yıl sürecek bir serüven şeklinde planlanacak olan dizi, izleyenlerinin karşısına yeni bir oyuncu kadrosu ile çıkacak.

HBO & Max Content'in başkanı ve CEO'su Casey Bloys diziyle ilgili şunları söyledi:

"İzleyicilere Hogwarts'ı yepyeni bir şekilde keşfetme fırsatı vermekten mutluluk duyuyoruz. Harry Potter kültürel bir fenomen ve Büyücülük Dünyası'na karşı bitmeyen bir sevgi ve susamışlık olduğu da çok açık. Warner Bros. ve J.K. Rowling ile ortaklaşa hazırlanan bu yeni Max Original serisi, hayranların tüm bu yıllar boyunca keyif almaya devam ettiği ikonik kitapların her birinin derinliklerine inecek.”

Serinin yaratıcısı J.K. Rowling de dizinin yaratıcı ekibinin içerisinde yer alacak. Rowling, bu yeni projeyle ilgili heyecanından şöyle bahsetti:

"Max'in, kitaplarımın bütünlüğünü koruma taahhüdü benim için çok önemli ve yalnızca uzun soluklu televizyon dizilerinin sağlayabileceği bir derinlik ve ayrıntıya izin verecek olan bu yeni uyarlamanın bir parçası olmayı dört gözle bekliyorum."
J.K. Rowling

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş