Justice Smith, Dominic Sessa ve Ariana Greenblatt'ın ardından, Now You See Me 3'ün kadrosuna dahil olan bir diğer isim Rosamund Pike oldu.

Ariana Greenblatt, Justice Smith ve Dominic Sessa, ‘Now You See Me 3’ Kadrosuna Katıldı
‘Sihirbazlar Çetesi 3’ filminin kadrosuna, orijinal ekibin yanı sıra yeni nesil oyunculardan Ariana Greenblatt, Justice Smith ve Dominic Sessa dahil oldu.

Gone Girl (2014) filmindeki efsane Amy Dunne performansıyla adından çokça söz ettiren oyuncu, geçtiğimiz yıllarda Saltburn (2023), I Care a Lot (2020) gibi filmlerde ve hala devam etmekte olan The Wheel of Time (2021-) dizisinde yer aldı.

"Amy Dunne" - Gone Girl (2014)

İlk filmi 2013 yılında gösterime giren Now You See Me, soygun becerileriyle tanınan bir grup sihirbazın hikâyesine odaklanıyordu. Dünya çapında 351 milyon dolar hasılat elde eden ilk filme 2016 yılında bir devam filmi eklendi ve Now You See Me 2 de gişede 334 milyon dolar kazandırdı.

Geçtiğimiz aylarda seriye yıllar sonra ekleneceği açıklanan üçüncü devam halkası ise "Dört Atlı" olarak anılan Daniel Atlas (Jesse Eisenberg), Merritt McKinney (Woody Harrelson), Jack Wilder (Dave Franco) ve Henley Reeves (Isla Fisher)'ı ve ayrıca Mark Ruffalo'nun Dylan Rhodes karakteriyle birlikte Morgan Freeman'ın Thaddeus Bradley karakterini de geri döndürecek.

Kadroya en son dahil olan Rosamund Pike'ın hangi karaktere hayat vereceği ise henüz bilinmiyor.

Yönetmen koltuğunda Venom ve Uncharted filmlerinin yönetmeni Ruben Fleischer'ın oturduğu filmin senaryosunu Eric Warren Singer, Seth Grahame-Smith ve Mike Lesslie kaleme alacak.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş