Christopher Storer imzalı The Bear, yeni sezonuyla çok yakında geri dönüyor.

Merakla beklenen dizinin üçüncü sezonundan paylaşılan kısa tanıtımla birlikte yayın tarihi de açıklandı.

10 bölümden oluşacak olan üçüncü sezon, Carmy, Sydney, Richie ve Natalie'nin bin bir uğraşla yeniledikleri yeni restoranları The Bear'in kalitesini her seferinde artırabilmek için verdikleri emeği, iş yerlerinde ve özel hayatlarında verdikleri mücadeleyi konu alacak.

Dizinin resmî açıklamasında; "Carmy, kendini her zamankinden daha fazla zorluyor, yoğunluğa ayak uydurmak için elinden geleni yapan ekibinden daha iyisini istiyor ve mükemmellik talep ediyor. Mutfaktaki mükemmeliyet arayışı, ekibi yeni bir seviyeye taşıyacak ve restoranı bir arada tutan bağı güçlendirecek. Ekipteki kişi sayısı arttıkça da her bir isim kendisini daha çok geliştirmek için çalışacak. Restoran sektöründe zemin her zaman kaygandır, sürekli değişen ortamla beraber yeni zorluklar ve fırsatlar ortaya çıkar. Şeflerimiz her saniyenin ne kadar önemli olduğunu öğrendi ancak biz bu sezon onların, yarınlara ulaşabilmek için gerekenlere sahip olup olmadıklarını öğreneceğiz." cümleleri yer alıyor.

Üç sene arka arkaya izleyiciyle buluşan The Bear'in, 4. sezon onayını da aldığını daha öncesinde duyurmuştuk.

‘The Bear’ 4. Sezon Onayını Aldı
Emmy ödüllü dizi ‘The Bear’, dördüncü sezon onayını aldı. Çekimlerine devam edilen dizinin üçüncü ve dördüncü sezonu peş peşe çekilecek.

Jeremy Allen White, Ayo Edebiri, Ebon Moss-Bachrach, Abby Elliot, Lionel Boyce, Liza Colon-Zayas ve Matty Matheson'ın rollerine geri döneceği The Bear'in üçüncü sezon tüm bölümleri, 27 Haziran'da Hulu platformunda, ülkemizde ise Disney+'ta yayında olacak.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş