Marvel Sinematik Evreni'nin merakla beklenen yeni Fantastik Dörtlü filminin kadrosu genişlemeye devam ediyor.

Marvel'ın ilk ailesi olarak bilinen süper kahraman dörtlüsünü canlandıracak isimler, geçtiğimiz sevgililer gününde izleyicilerle paylaşılmıştı.

"The Thing", "Human Torch", "Invisible Woman", "Mr. Fantastic"

Pedro Pascal'ın Reed Richards'a, Vanessa Kirby'nin Susan Storm'a, Joseph Quinn'in Johnny Storm'a ve Ebon Moss-Bachrach'in ise Ben Grimm karakterine hayat vereceği açıklandı.

Ayrıca, Julia Garner'ın kadın Silver Surfer Juno olarak karşımıza çıkacağı filme, son zamanlarda Paul Walter Hauser ve John Malkovich gibi isimler de eklendi. Her ikisinin de canlandıracağı karakter şimdilik bilinmiyor.

Paul Walter Hauser, John Malkovich

1960'lı yıllarda geçeceği bilinen Fantastik Dörtlü filminin kadrosuna dahil olan en son isim ise Ralph Ineson oldu. Daha öncesinde Game of Thrones, Harry Potter: The Deathly Hallows: Part I, The Witch ve The First Omen gibi yapımlarda yer alan oyuncu, bu filmde evrenin en büyük tehditlerinden biri olarak bilinen Galactus karakterine hayat verecek.

"Father Brennan" (Ralph Ineson) - The First Omen (2024)

Stan Lee ve Jack Kirby tarafından yaratılan karakter, ilk kez 1966 yılında yayınlanan Fantastik Dörtlü çizgi roman serisinde tanıtılmış. Sonsuz gücü olan bir karakter olarak bilinmekle birlikte, gezegenlerin enerjilerini sömürerek besleniyor Galactus. Evrenin en yaşlı karakteri olarak da biliniyor ancak en önemli özelliği kozmik güçlerin tanrısı olarak bilinmesi ve bu gücü tamamen kontrolü altında tutabiliyor olması.

"Galactus"

Galactus, doğası gereği kötü biri değil. Yaşamak için besleniyor ve bir besin zincirinin en tepesinde bulunan varlık gibi galaksiye bir denge getirdiği düşünülüyor. Fazlasıyla uzun boylu olan bu karakter için, 191 cm boyundaki Ralph Ineson ise oldukça doğru bir seçim gibi görünüyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş