2022'nin en iyi dizilerinden biri olan The Bear'in ikinci sezonun çıkış tarihi FX'in Twitter hesabından duyuruldu. Bu yazın başında, 10 bölüm halinde yayımlanacağı duyurulan dizi, ABD'de Hulu platformu üzerinden izlenebiliyor. Türkiye'de ise diziyi Disney+ üzerinden izleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz gün 2023 Altın Küre Ödülleri'nden "En İyi Erkek Oyuncu – Müzikal / Komedi" ödülüyle ayrılan Jeremy Allen White'ın başrolünde yer aldığı The Bear'in ilk sezonu, ölümü sonrası abisinin borç batağı ve kaos içindeki restoranını devralan dünyaca ünlü bir şefin (Carmy) mutfakta ve mutfak dışında yaşadığı zorlukları konu alıyordu. İkinci sezonun konusunun ise Carmy ve yardımcısı Sydney'in açacakları yeni restoran üzerine olacağı söyleniyor.

Diziyle ilgili öneri içeriğimize erişmek için ⬇️

Her Anı Stres Dolu Bir Mutfak Draması: The Bear (2022)
Geçtiğimiz Haziran ayında yayımlanan FX dizisi The Bear, güçlü oyunculuk performansları ve sıradanın üstünde anlatımıyla öne çıkıyor. Egoların çarpıştığı ve kaosun hakim olduğu mutfaklar televizyon ya da sinemada ilk kez gördüğümüz şeyler olmasa da The Bear bu alanın başarılı örnekleri arasında yeri…

Kaynak: Decider – ‘The Bear’ Season 2 Will Premiere in Early Summer

Paylaş