Efsane geri dönüyor... 11 Oscar ödüllü, tüm zamanların en çok hasılat yapan üçüncü filmi Titanik, 10 Şubat'ta yeniden vizyona girecek.

Leonardo DiCaprio ve Kate Winslet'i 1997'de vizyona girdikten sonra birer yıldıza dönüştüren, James Cameron'ın Avatar'dan önceki en maliyetli filmi, vizyona girişinin 25. yılını kutlamaya hazırlanıyor. Rose ve Jack'in imkânsız aşkını konu alan film, 14 Şubat Sevgililer Günü'nden 4 gün önce vizyona girerek o günü kutlamak isteyenler için güzel bir alternatif sunacak.

İlk kez 1997'de vizyona giren Titanik, dünya çapında 1.85 milyarlık hasılatla o gün için inanılmaz bir rekora imza atmıştı. Sonrasında 2012'de 15. yılını kutlamak için tekrar vizyona sokulan film, globalde 350 milyon dolarlık ekstra bir hasılat elde ederek toplamda 2.2 milyar doları yakalamıştı.

Dünyayla birlikte Türkiye'de de üçüncü kez vizyona girecek Titanik, 4K olarak yeniden düzenlendi ve bazı salonlarda 3 boyutlu olarak izlenebilecek. Kısıtlı bir süre vizyonda kalacak film, Türk seyircisinden ne derece ilgi görecek bilinmez ama her zaman sinema tarihinde bir başyapıt olarak kalmaya devam edecek.

Paylaş