DC Stüdyosu'nun eş başkanı ve yeni Superman filminin senarist ve yönetmeni James Gunn, Instagram üzerinden çekimlerin başladığını duyuran bir gönderide, filmin isminin Superman: Legacy yerine Superman olarak değiştiğini, senaryonun ilk taslağını bitirdiğinde farklı düşündüğünü ancak son taslağın ardından bu ismin Superman olması gerektiğine karar verdiğini açıkladı.

Gönderiyle birlikte daha öncesinde Superman: Legacy olarak adlandırılan filmden Superman logosunun göründüğü bir görsel de paylaştı. Logo üzerindeki kar taneleri; Superman'in gerçek kimliğini, mirasını ve dünyadaki ilk amacını öğrendiği yer olarak bilinen The Fortress of Solitude'da geçecek olan bir sahnenin ipucunu veriyor gibi görünüyor.

Lois Lane, Lex Luthor, Clark Kent

David Corenswet'in "Superman / Clark Kent" rolüne hayat verdiği yapımda Rachel Brosnahan "Lois Lane"i, Nicholas Hoult ise "Lex Luthor"u canlandıracak.

Geçtiğimiz günlerde masa okuma provası gerçekleşen yapımdan Rachel Brosnahan, üçünün ilk kez bir arada yer aldığı bir video paylaştı.

@rachelbrosnahan

A supervillain, a journalist and an alien walk into a bar…

♬ Superman 1978- Main Theme - Geek Music

Henry Cavill'ın başrol oynadığı Zack Snyder filmi Man of Steel'ın vizyona girmesinin tam 12 yıl ardından gelecek olan ilk solo Superman filmi, eğer bir ertelenme durumu söz konusu olmazsa 11 Temmuz 2025 tarihinde izleyicisiyle buluşacak.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş