Christian Bale'ın başrolünde yer aldığı American Psycho, 1980'li yılların Wall Street sosyopatı "Patrick Bateman" ve maceralarını konu ediniyordu.

Brett Easton Ellis'in aynı adlı romanından uyarlanan film, en iyi gerilim-korku filmlerinden biri olarak anılmakla birlikte, yetenekli aktör Christian Bale'ın da efsane performansıyla oyunculuğunu kanıtladığı projelerden biri olmuştu.

2000 yılında gösterime giren filmin ilk etapta gişede patlayacak olan sıradan bir gerilim filmi olması beklenirken, Bale'ın olağanüstü performansı bu düşünceleri tam tersine çevirdi ve American Psycho kült filmler arasında kendine yer edinmeye başladı.

Ancak geçtiğimiz günlerde Jeff Sneider'ın yaptığı habere göre Lionsgate, filmin modern bir versiyonunu yapmak için çalışmalara başladı bile.

Henüz geliştirme aşamalarının en başında olunması nedeniyle filmin oyuncu kadrosu ya da yönetmeni gibi ayrıntılar belli değil. Stüdyonun, filmi tekrar uyarlayacak bir senarist ve role uygun bir başrol arayışında olduğu belirtildi.

Filmin hayranları ise klasikleşmiş ve zamanında zaten mükemmel bir oyuncu tarafından oynanmış olan bu karakterin, yeni bir filmle yeniden canlandırılmasına gerek olmadığı ve bu karardan memnun olmadıkları konusunda hemfikir diyebiliriz.

Kaynak: Fandom Wire


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş