Amazon Prime Video'nun popüler aksiyon dizisi Jack Ryan, dördüncü ve son sezonuyla 30 Haziran'da geri dönüyor. Üçüncü sezonunun yayımlanmasının ardından henüz altı ay gibi bir süre geçmiş olmasına rağmen, John Krasinski'nin canlandırdığı gözü pek CIA ajanı, şimdiye kadarki en zorlu görevine çıkmaya hazırlanıyor.

Dördüncü sezonda "yeni CIA başkan vekili" olarak izleyeceğimiz Jack Ryan, CIA içindeki yolsuzlukları ortaya çıkarma görevini üstlenecek ve işin içinde yine birtakım şüpheli gizli operasyonlar, uyuşturucu kartelleri ve terör örgütleri olacak.

Krasinski'nin yanı sıra kadrosunda; Wendell Pierce, Michael Kelly ve Betty Gabriel gibi isimleri bulunduran diziye ünlü oyuncu Abbie Cornish de iki sezonluk aranın ardından geri dönüyor. Bu sezonun sürpriz ismi ise alışılmadık tarzıyla dikkat çeken yeni CIA ajanı rolünde Michael Peña olacak.

Michael Peña – Jack Ryan S4

Tom Clancy'den Jack Ryan dizisinin son sezonu 6 bölümden oluşacak ve 30 Haziran Cuma günü ilk iki bölümüyle Prime Video'da olacak. Sonraki her cuma ikişer bölümü daha yayımlanacak dizinin 14 Temmuz'da final yapması planlanıyor.

Paylaş