Kadrosunda; Zachary Levi, Rachel Zegler, Asher Angel, Adam Brody, Lucy Liu ve Helen Mirren gibi isimler bulunduran Shazam: Fury of the Gods, Kuzey Amerika'da 1 numarayla açılış yapmasına rağmen topladığı 30 milyon dolarlık hasılatla beklentiyi karşılayamadı.

''Shazam'' (Zachary Levi) ve ''Hespera'' (Helen Mirren)

5 Nisan 2019 çıkışlı serinin ilk filmi Shazam, yurtiçi (ABD) gişesinde 140 milyon dolar, dünya çapında ise toplam 366 milyon dolar hasılat elde etmişti.

Fury of the Gods, yalnızca 125 milyon dolarlık bir bütçeyle aşırıya kaçmamış ancak kadrosuna dahil ettiği yeni oyuncularla senaryonun, çok daha uhrevi ve mistik konulara yönelmesiyle oldukça iddialı olduğunu göstermişti. Fakat açılış haftasında ortaya çıkan sonuçlara ve izleyicilerin tepkilerine bakılırsa beklentilerin karşılanması artık pek mümkün gibi görünmüyor.

Fury of the Gods ayrıca, DC cephesinde yaşanan değişimlerden, sinematik evreni Gunn ve Safran'ın devralmasından önce planlanan bir film olduğu için, serinin devamının gelmesi ve en önemlisi Levi'ın karakteri canlandırmaya devam etmesi bekleniyor.

Levi, salı günkü Hollywood galasında The Hollywood Reporter'a şunları söyleyerek geleceğinden de bahsetti:

"Bu filmden çok memnunum. Ama umarım bu benim sonum olmaz."

Öte yandan, DC cephesinde yaşanan değişimlerin ardından Superman oyuncusu Henry Cavill, rolüne geri dönmeyecek.

Yeni Superman Filminin Yönetmen Koltuğunda James Gunn Oturacak
James Gunn attığı tweetlerde kendi yöneteceği “Superman: Legacy” filminin, 11 Temmuz 2025’te vizyona gireceğini doğruladı.

Kaynak: The Hollywood Reporter – Box Office: ‘Shazam! Fury of the Gods’ Opens to Dismal $30.5M Domestically

Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş