Daha önce Haluk Bilginer'e International Emmy'yi kazandıran Şahsiyet dizisinin arkasındaki isimler olan yönetmen Onur Saylak ve senarist Hakan Günday'ın yeni gerilim filmi projesi Boğa Boğa'nın fragmanı yayımlandı. 21 Nisan'da sadece Netflix'te yayımlanacak filmin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit yer alıyor.

Film, İstanbullu bir iş adamı olan Yalın'ın (Kıvanç Tatlıtuğ), finansal bir skandalın ardından eşi Beyza'yla (Funda Eryiğit) birlikte Assos'a yerleşmesiyle başlıyor. Huzuru aradığı Assos'ta ilk günden itibaren köylüler, Yalın'a olumsuz ve tehditkâr biçimde yaklaşıyorlar. Çok geçmeden bu tepkilerin şiddeti hızla yükseliyor ve bir gün Yalın, bir gencin saldırısına uğruyor. Bu saldırıyla birlikte Yalın'ın gerçekte kim olduğu ortaya çıkıyor ve köy halkıyla arasında gizli bir savaşın fitili ateşlenmiş oluyor.

Filmde Tatlıtuğ ve Eryiğit'e, Gürgen Öz, Müge Bayramoğlu, Onur Gürçay ve Hayat Van Eck gibi isimler eşlik ediyor.

Prömiyerini 15 Nisan'da 42. İstanbul Film Festivali'nde yapacak olan film, aynı zamanda festivalin "Ulusal Yarışma" bölümünde yarışacak filmler arasında yerini almış durumda.

42. İstanbul Film Festivali Programı Belli Oldu
Bu sene 42’ncisi düzenlenecek festival kapsamında yerli ve yabancı pek çok filmin izleyiciyle buluşacağı program ve yarışma filmleri sinemaseverlerle paylaşıldı.
Paylaş