Geçtiğimiz yıl DC Studios'un iç yönetimlerinde meydana gelen değişiklikler dolayısıyla yeni eş başkanların James Gunn ve Peter Safran olacağı açıklanmıştı. Evren içerisinde yeniliğe gidileceği ve devam eden bazı önemli serilerin de iptal edileceği duyuruldu.

Gunn'ın yayınladığı yeni takvimde Wonder Woman 3, Black Panther 2, Batgirl ve Ben Affleck'in Batman'inin yer aldığı herhangi bir solo Batman filmine yer verilmemesi dikkat çekmişti. Ancak bu isimlerden en sürprizi, Man of Steel'ın yıldızı ve DCEU'nun Superman'i Henry Cavill'ın artık Superman karakterine hayat vermeyeceğinin açıklanması oldu.

Gunn, 15 Mart'ta attığı tweetlerinde, kendi yöneteceği yeni Superman filmi Superman: Legacy'nin, 3 yıl önce kaybettiği babası James F. Gunn'ın doğum günü olan, 11 Temmuz 2025 tarihinde vizyona gireceğini açıkladı. Vizyon tarihinin babasının doğum gününe tamamıyla şans eseri denk geldiğini, hatta kardeşi Matt Gunn söyleyene kadar fark bile etmediğini söyledi.

Superman: Legacy'nin oyuncu kadrosuna dair, şimdilik herhangi bir açıklama yapılmamış olsa da hikâyede; Kansas'ın Smallville kentinde yaşayan, Kripton'un mirasını devam ettirmeye çalışan ve Gunn'ın özellikle belirttiği gibi, 40'lı yaşlarında olmayan oldukça genç bir Clark Kent ele alınacak.

Gunn, karakter için yeni bir oyuncu arayacak olsa da Wonder Woman rolünde Gal Gadot, Aquaman rolünde Jason Momoa ve Flash rolünde Ezra Miller gibi önceki DC oyuncularını rollerinde tutma fikrine sıcak bakıyor.


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…

Kaynak: Deadline – James Gunn To Direct His Script ‘Superman: Legacy’, Pic To Blast Off New DC Multiverse ‘Chapter One, Gods & Monsters’

Paylaş