Wes Anderson'ın, Roald Dahl'ın kısa öyküsünden uyarladığı yeni kısa filmi The Wonderful Story of Henry Sugar'ın resmi fragmanı yayımlandı.

Anderson'ın benzersiz masalsı tarzının yine oldukça baskın olarak göründüğü film, oyuncu kadrosunda; Benedict Cumberbatch, Dev Patel, Richard Ayoade, Rupert Friend, Ralph Fiennes ve Ben Kingsley gibi isimlere yer veriyor.

Sevilen yazar Roald Dahl'ın "The Wonderful Story of Henry Sugar and Six More" başlıklı kısa öyküsünden uyarlanan yapım, bu yıl ilk gösterimini yaptığı Venedik Film Festivali'nde tam dört dakika boyunca alkışlandı.

Wes Anderson’ın Yeni Filmi, Açılışı %100 ile Yaptı
Kadrosunda Benedict Cumberbatch, Ralph Fiennes, Dev Patel ve Ben Kingsley’in bulunduğu ‘The Wonderful Story of Henry Sugar’, 27 Eylül’de Netflix’te izleyiciyle buluşacak.

Mistik "Kuda Bux"un gerçek hayattaki öyküsüne dayanan "Henry Sugar" hikâyesi, iskambil kağıtlarını görmeyi öğrenme umuduyla meditasyon sanatı öğrenen bir kumarbazın öyküsünü anlatıyor.

27 Eylül’de Netflix kitaplığına eklenecek olan Şeker Henry'nin İnanılmaz Öyküsü, Anderson'ın 2009 yapımı "Fantastic Mr. Fox" filminin ardından bir Dahl eserini ikinci kez sinemaya uyarlayışı olacak.

"Fantastic Mr. Fox" (2009)

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş