Modern Family dizisindeki "Gloria" rolüyle bilinen Sofia Vergara'nın, "Kolombiyalı Vaftiz Ana" olarak anılan ve tarihteki en önemli kartellerden birini yaratan kaçakçı Griselda Blanco'ya hayat vereceği "Griselda" dizisinden ilk tanıtım yayımlandı.

"Narcos" ve "Narcos: México" dizilerinin yaratıcıları Eric Newman ve Doug Miro tarafından geliştirilen dizinin tüm bölümlerinin yönetmenliğini ise Andrés Baiz üstleniyor.

Griselda'yı, Narcos'un kuzeni olarak nitelendiren Eric Newman; "Bu diziyi yapmak için birçok unsur vardı. Bize yine biraz 'Narcos' gibi geldi ama bunu yapmak istiyorum diyen asıl kişi Sofia'ydı. Ben de denemek istedim çünkü yapabileceğini biliyordum." cümlelerini kullandı.

Netflix'e sunulmadan sekiz yıl önce geliştirilmeye başlanan dizi için, Kolombiya doğumlu aktris Sofia Vergara, en başından beri projenin içinde bulunan isimlerden de bir tanesi.

Griselda Blanco ve "Griselda Blanco" rolünde Sofia Vergara

Pablo Escobar ve Medellin kartellerine yakınlığıyla bilinen Griselda Blanco, Narcos'ta hiçbir zaman öne çıkan bir karakter olmadı. "Kara Dul", "La Madrina","Kokainin Vaftiz Anası" olarak bilinen Blanco, Miami'nin uyuşturucu savaşlarında oldukça önemli bir figürdü ve 1980'li yılların en güçlü kokain kaçakçılarından da biriydi.

Oyuncu kadrosunda; Alberto Guerra, Christian Tappan, Martin Rodriguez, Juliana Aiden Martinez ve Vanessa Ferlito gibi isimlerin yer aldığı, başrolünü ve yapımcılığını Sofia Vergara'nın üstlendiği dizi, altı bölümden oluşacak ve 25 Ocak tarihinde Netflix'te yayımlanacak.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş