Şimdiye kadar filmlere, çizgi filmlere, animasyonlara ve hatta video oyunlarına bile birçok kez uyarlanmış, ancak aslen bir çizgi roman serisi olan Addams Ailesi'nin büyük çocukları Wednesday Addams'ın gençlik yıllarını konu edinen Wednesday, 2022 yılının kasım ayında yayınlanan ilk sezonuyla tüm dünyada fırtınalar estirdi ve Netflix'in gelmiş geçmiş en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başardı.

"Morticia", "Wednesday", "Gomez", "Pugsley"

İlk sezonunda yönetmenliğini ve yürütücü yapımcılığını Tim Burton'ın üstlendiği dizide, ana karakter Wednesday Addams rolünü son zamanlarda isminden sıklıkla bahsettiren oyuncu Jenna Ortega üstlenirken, geri kalan oyuncu kadrosu Emma Myers, Hunter Doohan, Percy Heynes White, Joy Sunday Gwendoline Christie, Christina Ricci, Luis Guzman ve Catherine Zeta-Jones gibi isimlerden oluşuyordu.

Dizide "Marilyn Thornhill" karakterine hayat veren Christina Ricci, 1991 yapımı The Addams Family filminde "Wednesday Addams" karakterine hayat vermişti.

İkinci sezona dair detayların yeni yeni paylaşılmaya başlandığı Wednesday'in yeni sezon kadrosuna dahil olan isimlerden biri de ünlü aktör Steve Buscemi oldu.

"Wiley" (Steve Buscemi) - Grown Ups 2 (2013)

Reservoir Dogs (1992), Fargo (1996), Boardwalk Empire (2010-2014), The Sopranos (1999-2007) ve Grown Ups (2010) gibi yapımlarla tanınan aktörün, Wednesday'de hangi karakteri canlandıracağı henüz belli olmasa da Nevermore Akademisi'nin yeni müdürü olarak karşımıza çıkabileceği ihtimalinin yüksek olduğu söyleniyor.

Geçtiğimiz yıl başlayan grevler nedeniyle ertelenen ikinci sezon çalışmalarının, nisan ayının sonlarına doğru tekrardan İrlanda'da başlaması bekleniyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş