Aynı isimli video oyunu serisinden uyarlanan Fallout dizisi, büyük kıyametin iki yüz yıl sonrasında yaşananlara odaklanıyor.

Resmî sinopsise göre dizi, "atalarının geride bıraktığı cehennem manzarasına geri dönmek zorunda kalan lüks barınak sakinlerinin, kendilerini bekleyen inanılmaz derecede karmaşık, neşe dolu ama aynı zamanda tuhaf ve son derece şiddetli bir evrende yaşamlarını sürdürmeye çalışmalarını" konu ediniyor.

"Lucy" (Ella Purnell)

Geneva Robertson-Dworet ve Graham Wagner projede dizinin yaratıcıları ve showrunner'ları olarak yer alırken, Jonathan Nolan ve Lisa Joy ise Amazon ile genel bir anlaşmaya varan Kilter Films aracılığıyla yürütücü yapımcı olarak görev yapıyorlar.

Jonathan Nolan, Lisa Joy

HBO'nun 4. sezonun ardından iptal edilen sevilen dizisi Westworld'den sonra ortak çalıştıkları ilk yapım olan Nolan ve Joy, Fallout'un ikinci sezon onayı hakkında şunları söyledi;

"Muhteşem showrunner'larımız Geneva ve Graham'a, harika kadromuza, Todd ve James'e, Bethesda'daki tüm efsanelere ve bu şova verdikleri inanılmaz destek için Jen, Vernon ve Amazon'un muhteşem ekibine teşekkür ediyoruz. Dünyayı yeniden havaya uçurmak için sabırsızlanıyoruz."

"Ghoul" (Walton Goggins)

Amazon MGM Studios'un başkanı Jennifer Salke ise "Jonah, Lisa, Geneva ve Graham bu çığır açıcı, çılgın diziyle dünyayı büyülediler." dedi. "Bu ikonik video oyunu serisinin hayranları için çıta oldukça yüksekti ve şu ana kadar seriye milyonlarca yeni hayran kazandırarak beklentilerini aşmış görünüyoruz. Sadece bir hafta sonra ikinci sezonu duyurmaktan ve izleyicileri Fallout'un gerçeküstü dünyasının derinliklerinin içerisine çekmekten büyük heyecan duyuyoruz." cümlelerini kullandı.

"Hank" (Kyle MacLachlan)

Ella Purnell, Walton Goggins ve Aaron Moten'ın başrollerini paylaştığı dizinin kadrosunda Kyle MacLachlan, Moisés Arias, Sarita Choudhury, Michael Emerson, Leslie Uggams, Frances Turner, Dave Register, Zach Cherry, Johnny Pemberton, Rodrigo Luzzi, Annabel O'Hagan gibi isimler yer alıyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş