Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence, Oscar ödüllü yönetmen Martin Scorsese'nin biyografi türündeki yeni filminin kadrosuna dahil oldu.

Efsane sanatçı Frank Sinatra'nın yaşamına odaklanacak olan filmde DiCaprio Sinatra'ya hayat verirken, Lawrence ise Sinatra'nın ikinci eşi Ava Gardner'ı canlandıracak.

Ava Gardner, Jennifer Lawrence

81 yaşındaki Scorsese, yakında çıkacak olan ve Hz. İsa'yı konu edinen filminin ardından, sıraya Frank Sinatra'nın biyografik filmini ekledi.

Söylenenlere göre, proje için gösterilen ilgi daha şimdiden çok fazla. Scorsese, yakın zamanda Netflix ile The Irishman, ve Apple ile Killers of the Flower Moon için çalışmış olsa da Sinatra filminin herhangi bir platformda yayınlanmasını değil, sinemalarda gösterime girmesini istiyor.

"Bob Marley" (Kingsley Ben-Adir)

Kingsley Ben-Adir'in Bob Marley: One Love'daki başarısı, önümüzdeki dönemlerde vizyona girmesi beklenen biyografik filmlere ışık tutuyor.

Timothée Chalamet'nin Bob Dylan'ı, Jeremy Allen White'ın Bruce Springsteen'i, Marisa Abela'nın Amy Winehouse'u canlandıracağı filmler ve ünlü yapımcı Sam Mendes'in her bir The Beatles üyesi için planladığı dört ayrı film derken, ufukta şimdiden birçok biyografik film yer alıyor.

"Bob Dylan" (Timothée Chalamet)

Scorsese'nin 2000'lerin başlarından beri hayata geçirmeyi planladığı Sinatra biyografisi, uygun zaman bir türlü yaratılamadığı gerekçesiyle uzun bir süreliğine rafa kaldırılmıştı.

Senaryosu Phil Alden Robinson'a ait olacak olan filmde Scorsese, Sinatra rolünü John Travolta'nın canlandırmasını istiyordu. Çeşitli anlaşmazlıklardan ötürü projeyi rafa kaldıran yönetmen, 2017 yılında projenin gerçekleşmeyeceğini açıklamıştı.

Frank Sinatra, John Travolta

O zamanlar Sinatra filminin Goodfellas ve The Aviator filmlerinin birer kombinasyonu gibi olacağını söyleyen Scorsese, İtalyan-Amerikan havanın çokça hâkim olduğu dönem atmosferinin filme büyük ölçüde yansıtılacağından da bahsetmişti.

Frank Sinatra'nın kızı Tina'nın kontrolü altında olduğu belirtilen ve Leonardo DiCaprio ile Jennifer Lawrence'ı tekrar bir araya getirecek yeni Sinatra projesine dair diğer detaylar ise şimdilik gizli tutuluyor.

Kaynak: World of Reel


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş