The Office dizisindeki "Jim" rolüyle şöhreti yakalayan, sonrasında A Quiet Place filmleriyle yönetmenlikte de ne kadar başarılı olduğunu gösteren John Krasinski'den yepyeni ve farklı bir film geliyor... 17 Mayıs 2024'te vizyona girmesi planlanan IF / Imaginary Friends'ten ilk fragman, dün sinemaseverlerle paylaşıldı.

Filmin oyuncu ve seslendirme kadrosunda Krasinski'nin yanı sıra, Ryan Reynolds, Cailey Fleming, Fiona Shaw, Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr., Emily Blunt, Matt Damon, Maya Rudolph, Jon Stewart, Bobby Moynihan, Sam Rockwell, Sebastian Maniscalco, Christopher Meloni, Richard Jenkins, Awkwafina ve Steve Carell bulunuyor.

Bu dev kadrodan da anlaşılacağı üzere, iddialı bir yapımın bizleri beklediğini söyleyebiliriz. IF, aynı zamanda Kransinski ve Carell'i The Office dizisinden yıllar sonra bir araya getiren ilk film olacak.

Krasinski, yeni filmiyle ilgili şu cümleleri kullanıyor:

"IF, çocuklarım için yaptığım bir film, çünkü diğer filmim A Quiet Place'i henüz görebilecek yaşta değiller. Bu sebeple böyle bir film yapmalıydım ve bunun için çok heyecanlıyım... Bu filmde, 'zaman kapsülleri' ile ilgili bir hikâye anlatmak için yola çıktım. Hayali arkadaşlar sevimlidir, fakat aynı zamanda umutlarımızın, hayallerimizin ve hırslarımızın birer zaman kapsülüdürler."

Kaynak: Variety

Paylaş