Kristen Stewart ve Oscar Isaac, daha öncesinde Nicholas Cage'i 2018 yapımı Mandy filminde bir kana ve vahşete boğan yönetmen Panos Cosmatos'un vampir temalı yeni filmi Flesh of the Gods'ın başrollerini paylaşacak.

"Red" (Nicholas Cage) - Mandy (2018)

WME Independent, CAA Media Finance ve XYZ Films ortaklığıyla çekilen ve ilk gösterimini Cannes Film Festivali'nde yapacak olan filmin senaryosu, Se7en (1995), Windfall (2022) ve The Killer (2023) gibi filmlerin yazarı Andrew Kevin'ın kendi yazdığı bir hikâyeden yola çıkarak keleme alacağı bir senaryo olacak. 

Flesh of the Gods, evli çift Raoul ve Alex'in her akşam gökdelenin tepesindeki lüks evlerinden çıkıp şehrin gece hayatının hareketli olduğu kısımlarına doğru yol aldıkları 1990'li yılların ışıltılı Los Angeles'ında geçiyor. Henüz ismi açıklanmayan bir karakter ve onun fazla partileyen grubuyla yolları kesişen ikili, heyecan ve şiddetin göz kamaştırıcı dünyasına doğru çekilmeye başlıyor.

Yönetmen Cosmatos filmle ilgili şöyle diyor: "Flesh of the Gods, tıpkı Los Angeles'ın kendisi gibi fantezi ile kâbus arasındaki ince bir çizgide yaşıyor."

Mandy filminin çekimlerinden Panos Cosmatos

"Hem itici hem de baş döndürücü olarak tanımlayabileceğim Flesh of the Gods, sizi cehennemin ışıltılı merkezinin derinliklerine doğru sıcak bir yolculuğa çıkaracak." 

Çekimleri bu yılın sonlarına doğru başlayacak olan filmin yapımcıları arasında yer alan Adam McKay, Flesh of the Gods'ı şöyle yorumluyor:

"Bu yönetmen, bu yazar, vampirler, 80'ler ve bu inanılmaz aktörler… Sizin için planladığımız film, efsane bir şey. Bunun hem ticari hem de son derece sanatsal olduğu konusunda hemfikiriz. Hedefimiz popüler kültür, moda, müzik ve film ile akan bir iş ortaya çıkarmak. Ne kadar heyecanlı olduğumu görebiliyor musunuz?"

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş