Randall Park (“The Office”, “Ant-Man”, “Fresh Off the Boat”), Yvette Nicole Brown (“Community”, “The Odd Couple”) Ashley Johnson (“The Last of Us”, “Blindspot”) ve Elijah Wood (“The Lord of the Rings”, “Wilford”), 2023 yılında yapımına başlanan Among Us animasyon dizisinin seslendirme kadrosuna dahil oldu.

CBS'in geliştirmekte olduğu dizi, sevilen video oyunun ilginç bir uyarlaması olacak. Owen Dennis, stüdyo ile yaptığı genel anlaşma kapsamında projede yaratıcı ve yürütücü yapımcı olarak görev yapacak.

Resmî açıklamaya göre seri, oyunun ana fikrine dayanacak: "Mürettebatımızın üyelerinin yerini, kafa karışıklığına neden olmak, gemiyi sabote etmek ve herkesi öldürmek isteyen uzaylı bir şekil değiştirici aldı. ‘Sahtekar’ın kökünü kazıyın ya da onun öldürücü tasarımlarının kurbanı olun."

Dizide, Randall Park "Red"i,

Ashley Johnson "Purple"ı,

Yvette Nicole Brown "Orange"ı,

Elijah Wood ise "Green" karakterini seslendirecek.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş