Yeni dizi The Acolyte, Star Wars evreninin Yüksek Cumhuriyet döneminde, prequel üçlemenin 100 yıl öncesinde geçiyor olacak ve Star Wars'un live-action zaman çizelgesinde en geriye giden yapım olma özelliği taşıyacak.

Bir Jedi ustasının, bir grup gence ders vermeye çalışmasıyla başlayan fragman, ustanın, bir bar içerisinde pelerinli bir suikastçı tarafından saldırıya uğramasıyla devam ediyor. Bir grup Jedi, katilin peşine düşüyor ve galaksi içerisinde ava başlanıyor. Heyecan verici kapanış sahnesi ise kırmızı, mavi, yeşil ve turuncu renklerdeki ışın kılıçlarıyla yapılıyor.

Dizinin resmî açıklamasında şu ifadeler yer alıyor: "Şok edici detaylara sahiplik yapan bir soruşturma, saygın bir Jedi ustası ile geçmişinden gelen tehlikeli bir savaşçıyı karşı karşıya getiriyor. Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmamasıyla ve daha fazla ipucunun ortaya çıkması ile birlikte, hep beraber karanlık bir yola doğru ilerliyorlar."

Amandla Stenberg, Lee Jung-Jae, Leslye Headland

Lee Jung-Jae, Amandla Stenberg, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Handerson, Dean Charles Chapman, Joonas Suatamo ve Carrie-Anne Moss'un kadrosunda yer aldığı dizinin yaratıcısı ve show runner'ı, Russian Doll dizisinin de yaratıcısı olan Leslye Headland.

The Mandalorian, Obi-Wan Kenobi, Ahsoka, The Book of Boba Fett ve Andor'un ardından, Disney+'ta prömiyeri yapılacak en yeni Star Wars dizisi olacak olan The Acolyte, 4 Haziran'da izleyicileriyle buluşacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş