Celine Song, ilk yönetmenlik deneyimi olan Past Lives'ın başarısından sonra, ikinci uzun metrajlı filmi için A24 ile yeniden bir araya geliyor.

Yıldızlarla görüşme halinde olan yönetmenin yeni filminde, Dakota Johnson, Chris Evans ve Pedro Pascal'ın yer alma ihtimalinin çok yüksek olduğu bildirildi.

Song'un, geçen yılın sonlarında Past Lives'ın devamı olacağını açıkladığı Materialists, zengin bir adamla ilişkisi olan üst düzey bir çöpçatanın hikâyesini anlatan ve New York'ta geçen bir romantik komedi. Johnson, Evans ve Pascal'ın filmdeki rolleri ise henüz açıklanmadı.

Past Lives çekimlerinden Celine Song ve Greta Lee.

İlk gösterimini 2023 yılında Sundance Film Festivali'nde yapan Past Lives, halihazırda beş Altın Küre, iki Akademi Ödülü ve üç BAFTA adaylığı için yarışıyor ve yönetmenin ilk uzun metraj filmi, ödül sezonunun en önemli yapımlarından birisi konumunda.

Yaşanmamış Hayatlara Duyulan Özlem: Past Lives (2023)
Bu yılın Oscar adayları arasında ‘En İyi Film’ kategorisinin göze çarpan yapımlarından biri olan ‘Past Lives’, yirmi yıldır birbirini göremeyen iki çocukluk arkadaşının hüzünlü hikâyesiyle kalbinizi acıtacak.

Mayıs ayında çekimlerine başlanması planlanan Materialists'in, Berlin'deki Avrupa Film Pazarı etkinliğinde gösterilmesi bekleniyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş