Kadrosunda; Lupita Nyong’o, Joseph Quinn, Denis O’Hare, Alex Wolff ve Djimon Hounsou’nun yer aldığı A Quiet Place: Day One’dan ilk tanıtım paylaşıldı.

A Quiet Place’in devam filmi olan A Quiet Place: Day One, insanlığın büyük bir kısmını tehdit eden ve ses ile avlarının peşine düşen yaratıkların ortaya çıkışının ilk gününe, bambaşka bir grup insanın hikâyesine odaklanacak.

İlk iki filmin yönetmenliğini John Krasinski’nin üstlendiği serinin üçünü filmini Michael Sarnoski yönetecek.

Michael Sarnoski, Joseph Quinn

Emily Blunt, John Krasinski, Millicent Simmonds, Noah Jupe ve Cade Woodward’ın yer aldığı ilk film, çocuklarını korumak için ellerinden geleni yapan Lee ve Evelyn’in mücadelesine, genel olarak Abbott ailesinin hikâyesine odaklanmıştı.

"Marcus", "Regan", "Lee" - A Quiet Place (2018)

A Quiet Place: Part II ise, Abbott ailesinden geri kalanlara odaklanırken, Cillian Murphy’nin Emmett karakteri de hikâyeye dahil olan önemli isimlerden biri olmuştu.

"Regan" (Millicent Simmonds), "Emmett" (Cillian Murphy) - A Quiet Place: Part II (2020)

Hipersonik işitmeye sahip ölümcül uzaylı yaratıkların dünyaya geldiği, istilanın başlangıcını anlatacak olan ve merakla beklenen A Quiet Place: Day One, 28 Haziran’da izleyicisiyle buluşacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş