Amazon, 21 Mart'ta Prime Video'da gösterime girdikten sonra dünya çapında yaklaşık 80 milyon kişi tarafından izlenerek büyük bir başarıya imza atan Road House'a bir devam filmi geleceğini açıkladı.

Jake Gyllenhaal'un UFC dövüşçüsü Dalton karakteriyle başrolünde yer aldığı film, Patrick Swayze'nin başrolünde bulunduğu 1989 yapımı Road House'un bir yeniden uyarlaması.

"James Dalton" (Patrick Swayze), "Dr. Elizabeth Clay" (Kelly Lynch), "Wade Garrett" (Sam Elliot) - Road House (1989)

Amazon, yayınlandığı ilk hafta sonunda 50 milyon kişi tarafından izlenen Road House için, "şimdiye kadarki en büyük küresel film lansmanları" olduğunu söyledi.

Gyllenhaal; “Bu rol için o kadar hazırım ki. Bu karakteri sevdiğim kadar bu dünyayı da çok seviyor ve daha fazlasını karşınıza çıkarmak için sabırsızlanıyorum.”

"Knox" (Conor McGregor), "Dalton" (Jake Gyllenhaal)

Bourne Identity (2002), Mr. and Mrs. Smith (2005), Edge of Tomorrow (2014) ve yeni Road House filminin yönetmeni olan Doug Liman'ın ise devam filmi için geri dönüp dönmeyeceği şimdilik bilinmiyor.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş