Netflix’in live-action olarak tekrar uyarladığı Avatar: The Last Airbender dizisi, ikinci ve üçüncü sezon onayını aldı.

Sevilen Nickelodeon serisinden uyarlanan dizi, ateş ulusunun saldırısı altında kalan bir dünyada ateş, su, toprak ve hava elementlerinde ustalaşması ve tüm dünyada barışı sağlaması gereken Avatar Aang ve dostlarının hikâyesine odaklanıyor.

Geçtiğimiz günlerde ilk sezonu yayınlanan dizi, ateş ulusunun saldırıp yok ettiği hava tapınağından birkaç saat önce ayrılıp katledilmekten kıl payı kurtulan Aang’in, havada fırtınaya yakalanıp kendisini ve evcil bizonu Appa’yı koruma içgüdüsüyle buz dağının içerisine hapsetmesi ve tam 100 yıl sonra güney su kabilesi sularında Sokka ve Katara aracılığıyla bulunmasıyla başladı.

İlk sezonuyla, çoğunlukla orijinal versiyonunun ilk sezonunda yaşananları konu edinen Netflix uyarlaması, ikinci ve üçüncü sezonda da Nickelodeon animasyonunun yolunu izleyecek ve üçüncü sezonuyla birlikte final yapacak.

Sevilen dizinin kadrosu; Gordon Cormier, Kiawentiio, Ian Ousley, Paul Sun-Hyung Lee, Dallas Liu, Elizabeth Yu, Ken Leung ve Daniel Dae Kim gibi isimlerden oluşuyor.

Görsel Efektleri Güzel Bir Hayal Kırıklığı: ‘Avatar: The Last Airbender’
Sevilen animasyon ‘Avatar: The Last Airbender’ın live-action uyarlaması, Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. Seyir zevki açısından önceki örneklerine göre çok daha başarılı olan bu uyarlama, ne yazık ki senaryo bakımından sınıfta kalıyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş