Anne Hathaway'in genç bir kızın hayalini yaşayan 40 yaşındaki bekar anne Soléne'i canlandırdığı The Idea of You, Nicholas Galitzine'in hayat verdiği, henüz 23 yaşında olan dünyanın en çekici erkek müzik grubunun solisti Hayes ile ilişkilerine odaklanacak.

Söylenenlere göre Hayes, Harry Styles örnek alınarak yaratılmış bir karakter. 

Robinne Lee'nin aynı adlı çok satan romanından uyarlanan hikâye, Soléne'in kocası Scott'ın evliliklerini bitirmeye karar vermesi ile başlıyor. 16 yaşındaki kızları Izzy'nin Coachella Festivali'ne gitmek için hazırlandığı macerada, Soléne'in yolu popüler müzik grubu August Moon'un solisti Hayes Campbell ile kesişir. İkisi arasında beklenmedik biçimde başlayan aşk Soléne'i, kariyerini, kızına karşı olan yükümlülüklerini ve çevresiyle ilişkisini dengelemek zorunda kaldığı bir duruma sürükler.

Lee, 2020'de Vogue'a verdiği bir röportajda, "kitabı yazdığı sırada herhangi bir ilham kaynağı olup olmadığı" sorusu sorulduğunda, "İlham vermek güçlü bir kelimedir." cevabını veriyor, ancak 2017 yılında One Direction'ı araştırdıktan ve grubun üyesi Harry Styles'ın genellikle kendinden yaşça büyük kadınlarla birlikte olduğunu keşfettikten sonra, Styles'ın bu karakteri etkilediğini ve kitabın tohumlarının bu şekilde ekildiğini de söylüyor.

Anne Hathaway ve Nicholas Galitzine'in başrollerini paylaşacağı filmin kadrosunda ayrıca, Annie Mumolo, Perry Mattfeld, Jordan Aaron Hall, Jaiden Anthony, Raymond Cham, Vik White ve Dakota Adan gibi isimler yer alıyor.

The Eyes of Tammy Faye (2021) ve The Big Sick (2017) yapımlarıyla tanınan Michael Showalter'ın yönettiği The Idea of You, 2 Mayıs'ta Prime Video'da yayında olacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş