Netflix'in en çok izlenen yapımları arasına yerleşen Monster serisi, Evan Peters'ın başrolünde yer aldığı ilk sezonunda, 'Milwaukee Yamyamı' olarak bilinen seri katil Jeffrey Dahmer'ı konu edinmişti.

Jeffrey Lionel Dahmer

Netflix, dikkat çeken konusu ve yakaladığı başarının ardından Monster'ın en az iki sezon daha devam etmesi gerektiğini açıklayarak, ikinci ve üçüncü sezon onayını aldığını duyurmuştu.

İkinci sezonun odağı 'Menendez Kardeşler' olacak.

Ryan Murphy ve Ian Brennan imzalı antoloji serisinin ikinci sezonu ise 1989'da ebeveynleri José ve Kitty'yi Beverly Hills'teki evlerinde öldürmekten hüküm giymiş kardeşler Lyle ve Erik Menendez'e odaklanacak.

Menendez Kardeşler, ebeveynlerini öldürmekten iki kez yargılandı; ilki, jürilerin çıkmaza girmesiyle, ikincisi ise her iki kardeş için de "birinci derece cinayet" ve "cinayet işlemek için komplo kurma" suçlarından mahkumiyetle sonuçlandı.

Kardeşler; mahkemede, "aileleri tarafından ömürleri boyunca tacize uğradıklarını ve korktukları için onları vurduklarını" söylediler. Ancak her ikisi de şartlı tahliye olmaksızın ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

1990'ların başında medyanın ilgi odağı olan Menendez davası, o zamandan beri FOX ve CBS kanalları dahil olmak üzere birçok kanalda, dizilere ve televizyon programlarına konu oldu.

Law and Order True Crime: The Menendez Murders

'Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story' ismi verilecek olan sezonun yapımcılığını yine Ryan Murphy ve Ian Brennan üstlenecek.

Yazar ve oyuncu kadrosuyla ilgili detaylar ise daha sonra açıklanacak.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş