The Last of Us, Game of Thrones ve The Mandalorian gibi önemli projelerin yıldızı ve günümüzün en çok konuşulan aktörlerinden biri olan Pedro Pascal, Ridley Scott'ın Gladyatör 2 filminde yer almak için hazırlıklara başlıyor.

Russel Crowe ve Joaquin Phoenix'i bir araya getiren Gladyatör, köle olması için satılan ve Commodus yönetimi altında bir gladyatör olarak savaşmaya zorlanan eski general Maximus Decimus Meridius'un hikâyesini anlatıyordu.

"Maximus" (Russell Crowe)

Kadrosunda; Paul Mescal, Joseph Quinn, Barry Keoghan, Connie Nielsen ve Denzel Washington gibi isimlerin yer alacağı ikinci film ise, Lucilla karakterinin oğlu Lucius'un etrafında dönecek.

Kült filmler arasında yer alan, 2001 yılında "En İyi Film" ve "En İyi Erkek Oyuncu" Oscar'ını kazanan Gladyatör'ün devam filmi de yetenekli oyuncu kadrosu dolayısıyla izleyicide şimdiden merak uyandırmaya başladı.

Pedro Pascal, Paul Mescal, Denzel Washington, Joseph Quinn ve Barry Keoghan

2024 yılında vizyona girmesi beklenen filmde ise Pascal'ın hangi rolde yer alacağı henüz belli değil.

Joseph Quinn, Gladyatör 2’nin Kadrosuna Katıldı
Paul Mescal’ın başrolünde yer aldığı ‘Gladyatör 2’nin kadrosuna, Denzel Washington ve Barry Keoghan’ın ardından, Joseph Quinn ve Connie Nielsen dahil oldu.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş