2022 yılında X ve Pearl filmlerinde gösterdiği performanslarla adından söz ettiren ve "korku kraliçesi" olma yolunda ilerleyen Mia Goth, önümüzdeki yıl da bizleri etkilemeye devam edecek. Alexander Skarsgård ile başrolü paylaşacak Goth'un yeni korku filmi Infinity Pool'un resmi fragmanı dün yayımlandı.

Infinity Pool, ilham arayan bir yazar olan James (Alexander Skarsgård) ve zengin eşi Em (Cleopatra Coleman)'in cennet gibi bir yere tatile gitmesiyle başlar. Her şey çok iyi giderken James, arabasıyla birine çarpar ve yerel yetkililer tarafından ölüm cezasına çarptırılır. Bu durumdan kaçmak için eğer ciddi bir miktar para öderse yetkililer ona benzeyen bir dublörün onun yerine idam edilebileceğini söylerler. James de bu garip teklifi kabul eder. Film aslında tam da bundan sonra başlar. James artık kağıt üzerinde ölüdür ve artık hiçbir sonuca katlanmaksızın istediği her şeyi yapabilme özgürlüğüne sahiptir. İşte bu noktadan sonra deliliğin sınırlarındaki Gabi (Mia Goth), insanlıktan uzak, kan ve şehvet dolu bu yolculukta James'e eşlik edecektir.

Korku üstadı David Cronenberg'in oğlu Brandon Cronenberg imzalı Infinity Pool, Ocak ayında gerçekleşecek Sundance Film Festivali'ndeki dünya prömiyeri sonrasında 27 Ocak'ta ABD'de vizyona girecek. Filmin Türkiye'de vizyona girip girmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

Paylaş