Kadrosunda; Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Jonathan Majors ve Owen Wilson'ın yer aldığı dizinin ikinci sezonuna Ke Huy Quan dahil oldu.

Everything Everywhere All At Once filminde canlandırdığı "Waymond Wang" karakteri ile "En İyi Erkek Oyuncu" Oscar'ını kazanan aktör, geçtiğimiz yıl isminden en sık bahsettiren oyunculardan biri olmuştu.

Quan, Everything Everywhere All At Once gibi "çoklu evren" temalı bir yapım olan Loki'de, "O.B." isimli bir karaktere hayat verecek.

Ant-Man: Quantumania'nın ana kötüsü "Kang"in göründüğü ilk yapım olan Loki, Marvel'ın bir süredir işlediği ve uzun bir süre daha işlemeye devam edeceği çoklu evrenler konusunun kapısını aralayan en önemli yapımlardan oldu.

"He Who Remains" (Jonathan Majors)

İlk sezonun sonunda bir "Kang" varyantı olan "He Who Remains"in ölümüyle başka bir evrene geçen Loki, burada TVA'e ve bu evrene hükmettiği düşünülen başka bir varyantın heykeli ile karşılaşmıştı.

Başka bir evrenden gelmiş olması dolayısıyla Loki'nin yaşadığı "zaman kayması" problemi, Loki ve Mobius ikilisini bir TVA görevlisi olduğu tahmin edilen O.B.'nin yanına getiriyor.

Dizinin ana problemlerinden biri olacak gibi görünen bu durum, fragmanda verilenlere göre, Loki ve Mobius'un yine farklı zamanlara seyahat etmelerine sebep olacak.

İlk sezonun unutulmaz karakterlerinden biri olan "Miss Minutes", bu kez çok daha ürkünç görünüyor.

Loki'nin varyantı Sylvie ise 1980'li yıllarda bir yerde, bir McDonald's çalışanı olarak görünüyor.

"Sylvie" (Sophia Di Martino)

McDonald's'ın, bu dizi için Marvel ile iş birliği yaptığı çok belli çünkü Loki'nin tanıtımına "Hi Sylvie" şeklinde bir yanıt tweet'i bırakmışlar.

Yine farklı zaman dilimlerinde, farklı temalarda ve farklı güçlerde birçok varlıkla karşılaşacağımız Loki dizisinin, Multiverse Saga'nın en önemli karakteri olacak olan "Kang the Conqueror"ın da bu sefer geçekten önemli bir tanıtımını yapması bekleniyor.

Kang Dynasty ve Secret Wars filmlerine doğrudan bağlanacak olan Loki'nin 2. sezonu, 6 Ekim'de Disney+'ta başlayacak.


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş