Dönemine damgasını vuran, 1996 yapımı Twister filminin devam filmi Twisters / Kasırgalar için resmi fragman, geçtiğimiz gün düzenlenen Super Bowl etkinliği sırasında izleyiciyle buluştu.

Universal imzalı filmin başrollerinde Glen Powell, Daisy Edgar-Jones ve Anthony Ramos yer alıyor. Filmin yönetmeni, Oscar ödüllü Minari filminin de yönetmeni olan Lee Isaac Chung. Senaryo ise The Revenant'ın senaristi Mark L. Smith'e ait.

Helen Hunt ve Bill Paxton'ın başrollerinde yer aldığı orijinal Twister filmi, çıktığı yıla damgasını vurmuş ve 500 milyon dolara yakın hasılat elde ederek o dönem için hatırı sayılır bir başarı yakalamıştı. Filmde, deneysel bir hava uyarı sistemini test edebilmek için hayatlarını riske atan bir fırtına avcısı çiftin hikayesi anlatılıyordu. Filmin yönetmeni Jan De Bont, yapımcısı ise Steven Spielberg'dü.

Helen Hunt ve Bill Paxton - Twister (1996)

Yeni filmin hikayesi ise büyük oranda gizemini korumakla birlikte, eski filmle benzerlikler taşıması bekleniyor. Bu arada film için harcanan paranın 200 milyon dolar gibi yüksek bir miktarı bulduğunu da hatırlatalım.

2023 Mayıs ayında Oklahoma City'de çekimleri başlayan ve grevler dolayısıyla ancak Aralık'ta tamamlanabilen filmin, 19 Temmuz'da sinemalarda olması bekleniyor.

Kaynak: Deadline

Paylaş