Noel temalı bu gerilim-aksiyon filminde, "Suicide Squad", "Altered Carbon" ve "Robocop" filmlerinin yıldızı Joel Kinnaman, oğlunun ölümünün ardından intikam almak isteyen bir babayı canlandırıyor.

"Godlock" karakterinin etrafında dönen film, Noel arifesindeyken, çete bağlantılı bir olayın ortasında kalan oğlunun ölümüne tanık olan acılı babayı, büyük bir trajediyle karşı karşıya bırakıyor.

Kendi de ciddi bir şekilde yaralanan Godlock, bu olayın ardından konuşma yetisini kaybeder. İyileşmeye başlamasına rağmen, masum oğlunun son anılarını aklından çıkaramaz ve intikam ateşiyle yanıp tutuşmaktadır.

Fragmanda, "John Wick'in yapımcısından" oluşunu gururla belirten film, John Wick'in hikâyesine benzer olmakla birlikte, ondan biraz daha üzücü bir hikâye sunacak gibi.

Geçtiğimiz yıllarda vizyona giren, No One Will Save You (2023) ve A Quiet Place (2018) gibi neredeyse hiç diyalog bulundurmayan filmler, en az diğerleri kadar seyirciye keyif verebileceklerini kanıtlamışlardı.

A Quiet Place (2018), No One Will Save You (2023)

Bu konseptte çekilmiş olan filmler arasına eklenecek olan Silent Night da şimdiden merak edilen yapımlardan bir tanesi.

"Dilsiz" bir karakteri canlandırmanın insanlar tarafından, "hiçbir cümle ezberlemek zorunda kalınmadığı için çok kolay" olarak nitelendirilmesinden rahatsız olan Joel Kinnaman, "Konuşamadığınız için, duyguyu sadece gözleriniz ve jestleriniz aracılığıyla iletmeniz gerekiyor. Diyaloglar sizi istediğiniz noktaya taşıyan şeylerdir, ama burada öyle bir şey söz konusu değil. Bence bu çok büyük bir meydan okuma ve Woo'nun bunu benimle yapmak istemesi de beni çok onurlandırdı." cümlelerini kullandı.

Kinnaman'ın role bağlılığını öven Woo, "Godlock" karakterini canlandırabilmek için her gün antrenman yaptığını ve aksiyon sahnelerinin %99'unda kendisinin yer aldığını söyledi.

John Woo

Senaryosu, Prisoner (2007) yazarı Robert Archer Lynn tarafından kaleme alınan Silent Night, Woo'nun 2003 yılındaki Paycheck filminden bu yana Hollywood'da yönettiği ilk filmi olacak.

Kadrosunda, Joel Kinnaman'a, Kid Cudi, Catalina Sandino Moreno ve Harold Torres'in eşlik ettiği film, 1 Aralık'ta sinemalarda yerini alacak.

Kaynak: Collider


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş