Usta yönetmen Ridley Scott ve ünlü oyuncu Joaquin Phoenix, Gladyatör filminden yıllar sonra yeniden tarihsel bir destanı anlatmak için bir araya geliyorlar.

Phoenix'in ikonik Fransız komutan ve imparator Napolyon Bonapart'ı canlandıracağı Napolyon filminden ilk fragman yayımlandı.

Napolyon'un askerlikten imparatorluğa hızlı ve acımasız yükselişinin anlatılacağı filmde, aynı zamanda eşi Joséphine ile olan tutkulu fakat kırılgan ilişkisi de konu edilecek. Aynı zamanda filmde, Napolyon'un eşsiz askeri dehası ile kazandığı ünlü savaşlara da yer verilecek.

Phoenix'in yanı sıra, ünlü oyuncu Vanessa Kirby de Napolyon'un eşi "İmparatoriçe Joséphine" rolünde filmde boy gösterecek bir diğer isim olacak.

"Joséphine" (Vanessa Kirby)

Yönetmenliğini Scott'ın yaptığı filmin yazar koltuğunda ise Dünyanın Durduğu Gün (2008) ve Dünyanın Bütün Parası (2017) filmlerinin senaristi David Scarpa bulunuyor.

Apple'ın yapımcılığında ortaya çıkan Napolyon, 24 Kasım'da önce sinemalarda izleyiciyle buluşacak. Sonrasında ise Apple TV+ platformunda yerini alacak.

Kaynak: Variety

Paylaş