Sinema hayatına, Shia LeBeauf ve Megan Fox'un başrollerinde bulunduğu, Michael Bay yönetmenliğindeki Transformers (2007) filmi ile başlayan seri, devam filmi Rise of the Beasts ile gişede yine başarılı bir açılış yaptı.

Kısa sürede 400 milyon dolar barajını aşan serinin yedinci filminin kadrosunda ise yepyeni yüzler var.

"Noah" (Anthony Ramos) ve "Elena" (Dominique Fishback)

Anthony Ramos ile Dominique Fishback'in başrollerini paylaştığı filmin seslendirme kadrosunda; Peter Cullen (Optimus Prime), Ron Pearlman (Optimus Primal), Pete Davidson (Mirage), Lisa Koshy (Arcee), Peter Dinklage (Scourge) ve Michelle Yeoh (Airazor) gibi isimler yer alıyor.

Hikâyeye 1990'larda başlayan Rise of the Beasts, Optimus Prime ile "otobot" arkadaşlarını yine büyük bir maceranın içerisine atıyor.

Devasa büyüklükteki mekanik tanrı Unicron'un, yıldızlararası yolculuğu mümkün kılan ve dolayısıyla kendisinin dünya büyüklüğündeki gezegenlerle beslenmesine vesile olan antik bir anahtarın peşinden yolladığı adamları, dünyayı ve dünya gibi birçok gezegeni tehlike altında bırakır.

"Unicron"

Optimus Prime ile ekibi ise bu tehlikeyi önlemeye, dünya ile birlikte bütün gezegenleri korumaya çalışırlar.

Unicron'un yıkıma uğrattığı gezegenlerden kaçan hayvan benzeri "Maximals" türünün ortaya çıkışıyla ise işler biraz olsun çözülmeye başlar. Orangutan benzeri "Optimus Primal", kuş benzeri "Airazor", gergedan benzeri "Rhinox" ve çita benzeri "Cheetor", filme çeşitlilik katan en güzel detaylar oluyorlar.

Aksiyon figürü severleri ve 90'lı yılların çizgi film delisi çocuklarını mutlu eden bir biçimde sonlanan Transformers: Rise of the Beasts, izleyenlerden beklenenin altında puanlar almasına rağmen gişedeki başarısını bir süre daha devam ettirecek gibi görünüyor.

Kaynak: Collider


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş