20th Century Studios’un 2011 yapımı X-Men: First Class filmiyle başlayan yeni dönem X-Men filmlerinde Profesör Charles Xavier karakterine hayat veren James McAvoy, projenin kalitesine bağlı olarak profesörü tekrar canlandırmakla her zaman ilgileneceğini söyledi.

“Her zaman şunu söyledim, eğer iyi bir rol varsa, eğer iyi bir hikâye anlatmak için güzel bir fırsat varsa, daha önce yaptığım bir şey veya tamamen yeni bir şey olması fark etmeksizin Profesör'ü canlandırmak meselesiyle her zaman ilgileneceğim. Eğer iyi bir materyal varsa, her zaman yanıt vermeye hazırım. Her zaman! Ancak bu cidden iyi olmalı ve gerçekten yapmak istemeliler, bu yüzden tüm bunların hepsi şimdilik sadece varsayımsal.”

San Diego Comic-Con’da Google TV tarafından sunulan programda soruları yanıtlayan yetenekli oyuncuya, Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’ın başrollerini paylaştığı Deadpool & Wolverine filmini izleyip izlemediği sorusu yöneltildikten sonra bu soru soruldu. 

"Wolverine" (Hugh Jackman), "Erik Lehnsherr" (Michael Fassbender), "Charles Xavier" (James McAvoy) - X-Men: Days of Future Past (2014)

Henüz filmi izlemediğini itiraf etse de birkaç ufak sürprizden haberinin olduğunu da belirtiyor McAvoy.

Filmde yer almayı planlayıp planlamadığı sorulduğunda ise; “Hayır, hayır, hayır. Bunda değil.” cevabını veriyor başarılı oyuncu. 

Elveda Fox Evreni: ‘Deadpool & Wolverine (2024)’ İncelemesi
Ryan Reynolds, Hugh Jackman ve daha bir dizi süper kahramanı bir araya getiren, 2024’ün en çok beklenen filmlerinden biri olan ‘Deadpool & Wolverine’, görevini başarıyla tamamlıyor ve girdiği zorlu yolculuktan alnının akıyla çıkıyor.

Kariyerinde; Atonement (2007), Wanted (2008), Split (2016), It 2 (2019), Glass (2019) gibi filmlerde yer alan McAvoy, Charles Xavier karakterini X-Men: First Class dışında, X-Men: Days of Future Past (2014), X-Men: Apocalypse (2016), X-Men: Dark Phoenix (2019) filmlerinde de canlandırmıştı.

"Hank McCoy" (Nicholas Hoult), "Wolverine" (Hugh Jackman), "Charles Xavier" (James McAvoy)

Etkinliğe, James Watkins imzalı 2022 yapımı Danimarka filminin uyarlaması olan Speak No Evil’ın tanıtımı için katılan James McAvoy, bu filmin de ilginç bir şekilde bol kahkaha ve yoğun gerilimle dolu olduğunu söylüyor. 

’Speak No Evil’dan Resmi Fragman
James McAvoy’un ürkünç bir babayı canlandırdığı Danimarka uyarlaması korku filmi ‘Speak No Evil’, 13 Eylül’de izleyiciyle buluşuyor.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş