Blumhouse'un 2022 yapımı Danimarka asıllı korku filminden uyarlanan Speak No Evil'dan resmi fragman yayınlandı.

Kadrosunda James McAvoy, Mackenzie Davis, Scoot McNairy ve Aisling Franciosi'nin yer aldığı film, iki arkadaşını kırsal kesimdeki cennet gibi evlerine tatile davet eden ürkütücü bir aileyi konu alıyor.

Tahmin edildiği gibi her şey çok güzel giderken, işler hayal edilemeyecek kadar kötü bir hal alıyor.

Dehşet verici fragmanda McAvoy'un karakteri, fragman boyunca kulak tırmalayan Cotton-Eyed Joe şarkısında kendi beğenisine göre ritim tutamayan çocuğuna abartılı derecede bağırıyor. Misafirlerine garip görünen bu durum, şimdilik sorunların en küçüğü olarak adlandırılabilir çünkü McAvoy'un karakteri misafirlerinin huzurunu kaçırabilmek için yeni ve yaratıcı yollar denemeye devam ediyor.

Yönetmen James Watkins fragmanı, şu anda Las Vegas’ta devam etmekte olan CinemaCon'da yayınladı. Bastille Day (2016), The Woman in Black (2012) ve Eden Lake (2008) filmlerinin yönetmeni Watkins, daha öncesinde Split (2016) ve Glass (2019) filmlerinde muazzam performanslar sergileyen James McAvoy'a da övgülerde bulundu:

"Canlandırdığı karakterlerde rahatsız edici derinliklere inme yeteceğine sahip olan arkadaşım James'in ne kadar nazik, cömert, komik ve karizmatik bir insan olduğundan da bahsetmek zorundayım."

"Kevin" (James McAvoy) - Split (2016)

Dağıtımcılığını Universal'ın üstlendiği merakla beklenen Speak No Evil, 13 Eylül'de beyaz perdede yerini alacak.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş