Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit üçlemelerinde Gandalf karakterine hayat veren efsane aktör Sör Ian McKellen’ın, Gollum karakterine odaklanacak yeni Yüzüklerin Efendisi filmi The Hunt for Gollum ile Orta Dünya’ya geri dönüp dönmeyeceği hayranlar tarafından merak ediliyor.

Yakın zamanda verdiği röportajda McKellen, Peter Jackson ve Andy Serkis'in geri döneceği ve 2026 yılında izleyiciyle buluşacak bu devam filmi hakkında konuştu. 

Son zamanlarda yer aldığı Player Kings isimli tiyatro oyunu dolayısıyla aylardır tıraş olmadığı belirten aktör, The Times of London’a verdiği röportajda "senaryo yok, teklif yok, plan yok" cümleleriyle konuşmasına devam etti ve Gandalf’ı tekrar canlandırmak isteyip istemediği konusunu nüktedanlıkla yanıtladı: "O zamana kadar eğer ölmezsem elbette oynayabilirim."

Peter Jackson: "Gollum/Smeagol" karakteri beni her zaman büyülemiştir çünkü Gollum insan doğasının en kötü yanını yansıtırken, Smeagol ise tam tersi, oldukça sempatik bir yönünü temsil ettiği söylenebilir. Bu karakterin okuyucular ve izleyicilerle de aynı bağı kurduğunu düşünüyorum çünkü hepimizin içerisinde ikisinden de biraz var."

"Onun geçmişini araştırmak ve yolculuğunu, özellikle de önceki filmlerde ele almaya vaktimizin olmadığı kısımları derinlemesine incelemek istiyoruz. Yolunun kiminle kesişeceğini bilmek için henüz çok erken ama bu konuda yolumuzu yine Profesör Tolkien’ın aydınlatacağını söylememiz yeterli."

Geçtiğimiz günlerde Viggo Mortensen’a da The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum’da Aragorn karakterini yeniden canlandırıp canlandırmayacağı sorusu yöneltilmişti.

Viggo Mortensen: “Uygun Olsaydım Tekrar Aragorn’u Oynardım”
Yüzüklerin Efendisi serisinde ‘Aragorn’ karakterine hayat veren oyuncu, “eğer uygun yaşta olsaydım Andy Serkis’in yöneteceği yeni Yüzüklerin Efendisi filminde yer almak isterdim” dedi.

Kaynak: Deadline


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş