Chernobyl (2019) ve The Last of Us (2023-) dizilerinin yaratıcısı Craig Mazin’in kaleme aldığı Amazon filmi Three Bags Full: A Sheep Detective'in kadrosunda; Hugh Jackman, Emma Thompson, Nicholas Galitzine, Molly Gordon ve Hong Chau gibi isimler yer alacak.

Mazin’in, senaryoyu Leonie Swann’ın aynı adlı çok satan romanından yola çıkarak kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda Minions (2015-2022) film serisiyle tanınan Kyle Balda bulunuyor.

Hugh Jackman, Emma Thompson, Nicholas Galitzine, Nicholas Braun, Molly Gordon, Hong Chau

Three Bags Full: A Sheep Detective, gizemli şekilde ölen bir çobanın (Jackman) arkasında bıraktığı koyunların, bu cinayeti çözmelerini merkezine alan bir komedi filmi olarak tanımlanıyor.

Ayrıca filmin resmi sinopsisinde şunlar yer alıyor: "Öte yandan, yerel polis Tim Derry, hayatında tam anlamıyla hiçbir davayı çözüme ulaştıramamıştır. Bu sebeple koyunlar, çayırlarından ayrılma ve karmaşık insan dünyasına girme pahasına bu davayı kendilerinin çözmeleri gerektiğine karar verirler."

Yapımcıları arasında Lindsay Doran, Tim Bean ve Eric Fellner’ın yer aldığı Three Bags Full: A Sheep Detective’in çekimleri çoktan başladı. Amazon, filmi 2026 yılında sinemalarda gösterime sokmayı planlıyor.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş