Alman film yapımcısı Tilman Singer tarafından yazılıp yönetilen Cuckoo'da, Euphoria ve The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes yapımlarının yıldızı Hunter Schafer ve Legion, Beauty and the Beast yapımlarıyla tanınan Dan Stevens'a, Jessica Henwick, Marton Csokas, Greta Fernandez, Jan Bluthardt, Astrid Berges-Frisbey gibi isimler eşlik ediyor.

Merakla beklenen korku-gerilim türündeki filmin geçtiğimiz gün resmi fragmanı yayınlandı.

Filmin konusu ise şu şekilde; “17 yaşındaki Gretchen, Alman Alplerindeki bir tatil bölgesine taşınan babasıyla ve babasının yeni ailesiyle birlikte yaşamak için Amerika’daki evini isteksizce terk ediyor. Yeni evlerine vardığında, dilsiz kardeşi Alma’ya rahatsız edici bir ilgi duyan babasının patronu Bay König tarafından karşılanan Gretchen, bu sakin ve tatil cenneti gibi görünen yerde bir şeylerin yolunda gitmediğini fark ediyor. Kendi ailesini de ilgilendiren şok edici sırrı öğrenene kadar ise tuhaf sesler ve görüntülerle başa çıkmaya çalışıyor.”

Cuckoo, eleştirmenlerden genel olarak iyi yorumlar alan 2018 yapımı Luz filminin ardından, yetenekli yönetmen Tilman Singer'in korku türündeki ikinci filmi olacak.

Merakla beklenen film, 9 Ağustos 2024 tarihinde gösterime girecek.

Kaynak: Coming Soon


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş