ABC tarihindeki en uzun soluklu prime time tıbbi draması Grey's Anatomy, 21. sezon onayını aldı.

Dizinin yaratıcısı ve showrunnerShonda Rhimes, "Grey’s Anatomy hayranlarının sadakati ve sevgisi bizi tarihi bir sezona daha taşıdı. Gerçekten daha fazla minnettar olamazdım." dedi.

"Cristina Yang" (Sandra Oh), "Meredith Grey" (Ellen Pompeo), "Izzie Stevens" (Katherine Heigl)

Ellen Pompeo'nun başrolünde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Chandra Wilson, James Pickens Jr., Kevin McKidd, Caterina Scorsone, Camilla Luddington, Kelly McCreary, Kim Raver, Jake Borelli, Chris Carmack, Anthony Hill, Alexis Floyd, Harry Shum Jr. gibi isimler yer alıyor.

20. sezonunda diziden ayrılan başrol Meredith'e yakışır bir final yapılmadığı için dizinin hayranları çok sinirlenmiş ve hayal kırıklığına uğramıştı.

Meredith'in diziye "kısmen" vedası.

İlk kez 2005 yılında izleyiciyle buluşan dizinin son sezonlarda eski oyuncuların da konuk olarak yer aldığı görülmüştü. Grey's Anatomy'nin hala merakla beklenen yeni sezonunda ise hayranlar, Meredith'in kesinlikle geri dönmesini bekliyorlar.

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş