X-Men filmlerinin Wolverine'i Hugh Jackman ile Killing Eve dizisinin Villanelle'i Jodie Comer, Michael Sarnoski'nin yeni filmi The Death of Robin Hood'un başrollerinde yer alacaklar.

Resmi sinopsise göre film, suç ve cinayetle dolu bir hayatın ardından geçmişiyle boğuşmakta olan bir Robin Hood'a odaklanacak. Şimdiye kadar birçok kez beyazperdeye aktarılmış, daha önce yapılan versiyonlarının aksine bu Robin Hood, önceki hikâyelerde olduğu gibi neşeli bir kanun kaçağı olmak yerine kendisini ağır yaralanmış bir şekilde bulan, ona büyük bir şans sunacak olan gizemli bir kadının ellerinde tekrardan hayat bulan ve savaşta fazlasıyla yıpranmış olan yalnız bir adam olarak karşımıza çıkacak.

Hikâyenin, Richard Lester'ın, Sean Connery ve Audrey Hepburn'ün orta yaşlı Robin Hood ve Hizmetçi Marian olarak karşımıza çıktığı 1976 yapımı bir ağıt niteliğindeki Robin and Marian'ı andırdığı söylenebilir.

Robin and Marian (1976)

The Death of Robin Hood'un prodüksiyon çalışmalarına Şubat 2025'te başlanması planlanıyor.

Pig (2021), Five Night Legacy (2012) ve bu yıl vizyona girecek olan A Quiet Place: Day One filmleriyle tanınan yönetmen Michael Sarnoski, film hakkında şunları söylüyor:

"Hepimizin bildiği Robin Hood hikâyesini yeniden yapılandırmak ve bir şekilde yenilemek için bu inanılmaz bir fırsat. Böyle bir senaryoyu filme dökebilmek için doğru oyuncu seçimi çok önemliydi. Bu hikâyenin güçlü ve en doğru biçimde hayata geçirilmesi adına Hugh ve Jodie'den başka kimseye güvenemezdim."

Kaynak: Variety


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek isterseniz, kanalımı takip edebilirsiniz :)
Paylaş