George R. R. Martin’in büyülü fantastik dünyası Game of Thrones’un iki yüz yıl öncesinde geçen House of the Dragon, 2021 yılında yayınlanan ilk sezonuyla HBO’nun en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başarmıştı.

Merakla beklenen dizinin ikinci sezonunun tanıtımı ise cumartesi günü Brezilya’nın Sao Paulo kentinde düzenlenen CCXP23 panelinde yayınlandı.

Sezona dair görüntülerin yayınlanmasının yanında bu sezonla birlikte diziye dahil olacak yeni oyuncuların isimleri de açıklandı. "Hull’lu Alyn" rolünde Abubakar Salim, "Alys Rivers" rolünde Gayle Rankin, "Sör Gwayne Hightower" rolünde Freddie Fox ve "Sör Simon Strong" rolünde Simon Russel Beale yer alacak.

Yeni isimlerin yanında bu sezon kadrosunda; Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno ve Rhys Ifans da tekrar karşımıza çıkacak isimler arasında.

"Daemon Targaryen" (Matt Smith)

George R. R. Martin’in Fire & Blood eserinden uyarlanan dizi, ortak yaratıcı ve yönetici yapımcı olarak da Martin’in kendisini görevlendiriyor.

"Alicent", "Rhaenyra"

"Siyahlar" ve "Yeşiller" olarak adlandırılan iki büyük güç timsalinin ve destekçilerinin çarpışmasına odaklanacak olan sezonda, ilk sezona oranla çok daha ciddi ve geri dönüşü mümkün olmayan olaylar yaşanacak. 

"II. Aegon" (Tom Glynn-Carney)

Taht kavgasının yanı sıra özellikle ejderhaları ile de ses getirmesi beklenen dizinin kesin yayın tarihi henüz belli olmasa da 2024 yılının yaz aylarında izleyicisiyle buluşması bekleniyor.

Kaynak: The Hollywood Reporter


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş