İzleyiciler devam filmi için kampanya yürütmeye devam ederken, yapımcı Jon Landau, Alita 2'ye dair yeni gelişmeler paylaştı.

Landau ve James Cameron ortaklığındaki Alita: Battle Angel, aynı isimli bir manganın uyarlaması olarak 2019 yılında piyasaya sürüldü.

Vahim bir kazada yaşam bulguları sıfırlanan bir kızın, bir bilim insanı tarafından yeniden hayata döndürülmesine odaklanan yapım, geçmişine dair hiçbir anısı bulunmayan ve gerçekte kim olduğunu keşfetmeye çalışan Alita'nın hikayesini anlatıyordu.

"Alita" (Rosa Salazar), "Dr. Dyson Ido" (Christoph Waltz)

Christoph Waltz ve Rosa Salazar'ın başrollerini paylaştığı filmin yapımcısı Jon Landau ise en son röportajında, ikinci film ihtimali üzerine konuştu.

James Cameron ve ilk filmin yönetmeni Robert Rodriguez'in hala iletişim halinde olduklarını belirten yapımcı Landau şunları söyledi:

"Biz bu işi Avatar: The Way of Water ile eş zamanlı yürüttük. Bu yüzden ben bu filmle gurur duyuyorum. Çeşitli eleştiriler almış olsa da genel izleyici tarafından beğenilmesi beni mutlu ediyor ve gerçekten iyi bir film olduğunu düşünüyorum. Bu dünya için kesinlikle daha fazlasını yapmak istiyorum."
James Cameron, Rosa Salazar

Sonuç olarak; Landau, Rodriguez ve Cameron, Alita 2 konusunda iyimser olmaya devam ediyor. Genel olarak devam filmi için uzun süre beklemek, büyük çoğunlukla başarılı sonuçlar doğurmuyor olsa da Cameron, devam filmleri için uzun süre beklemenin faydalı olabileceğini Terminator 2: Judgement Day ve Avatar: The Way of Water gibi iki ayrı yapımıyla da kanıtlamış bir yönetmen.

Avatar: The Way of Water (2022)

Kaynak: Screen Rant


Yaren’in Köşesi
muggle’lar mı? onlar hiçbir şey görmezler ama çatal batırırsan hissederler. merhaba, ben Yaren. çocukluğumdan beri tutkunu olduğum fantastik dünyalara, filmlere, kitaplara, dizilere ve çizgi romanlara dair videolar yapıyorum. ben bu videoları yaparken çok eğleniyorum, eğer siz de bana eşlik etmek…
Paylaş